Rulada de porc cu ciuperci
- 29 Dec 2010
- Rulada de porc cu ciuperci
- Discuţie reteta culinara Rulada de porc cu ciuperci
- porc, ciuperci, rulada, aperitiv
Calorii: | 152.9 | Grăsimi: | 5.2 | Carbohidraţi: | 4.1 | Proteine: | 21.5 | Fibre: | 1.1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Carne de porc, proaspata, picior (jambon), pulpa (jumatate superioara), carne slaba (degresata), cruda, 1015g
- Ciuperci champignon crude, 145g
- Ardei copt, 240g
- Usturoi, 28g
- Paprika, 0.5g
Mod de preparare
- Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
- Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
- Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si paprika.
- O forma se tapeteaza cu hartie de copt, se aseaza amestecul de carne cu ciupercile intregi, presand bine.
- Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, aprox. 1 ora.
- Dupa ce este gata, se scoate din forma si se lasa la racit.
- Rulada se inveleste in folie de aluminiu si se da la frigider peste noapte.
- A doua-treia zi, rulada este din ce in ce mai buna.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!