Rulada de porc cu ciuperci

Calorii:152.9 Grăsimi:5.2 Carbohidraţi:4.1 Proteine:21.5 Fibre:1.1

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
  2. Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
  3. Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si paprika.
  4. O forma se tapeteaza cu hartie de copt, se aseaza amestecul de carne cu ciupercile intregi, presand bine.
  5. Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, aprox. 1 ora.
  6. Dupa ce este gata, se scoate din forma si se lasa la racit.
  7. Rulada se inveleste in folie de aluminiu si se da la frigider peste noapte.
  8. A doua-treia zi, rulada este din ce in ce mai buna.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!