Snitel de pui, a la Andreea
- 08 May 2011
- Snitel de pui
- Discuţie reteta culinara Snitel de pui, a la Andreea
- pui, snitel
Calorii: | 163.8 | Grăsimi: | 6.8 | Carbohidraţi: | 4.4 | Proteine: | 25.1 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 1 kg, piept de pui portionat
- 1-2 lg de ulei de floarea soarelui
- 1 lg de delikat
- 3 oua
- 3 linguri de faina
Mod de preparare
- Pieptul se taie felii, cate 3-4 felii din fiecare bucata.
- Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel. Se pipereaza feliile.* daca nu folositi pesmet cu verdeturi care e deja sarat puneti si putina sare pe feliile de carne
- Intr-o tigaie se incinge bine ulei cam de 2 degete.
- Intr-un bol se bat ouale cu putina sare si apoi se incorporeaza faina. Pesmetul se pune pe o farfurie lata.
- Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se trece prin pesmet pe ambele parti.
- Se pajesc snitelele cam 3 minute pe o parte si apoi inca 3 pe cealalta. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!