Snitel de pui, a la Andreea

Calorii:163.8 Grăsimi:6.8 Carbohidraţi:4.4 Proteine:25.1 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  •  1 kg, piept de pui portionat
  • 1-2 lg de ulei de floarea soarelui
  • 1 lg de delikat
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina

Mod de preparare

  1. Pieptul se taie felii, cate 3-4 felii din fiecare bucata.
  2. Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel. Se pipereaza feliile.* daca nu folositi pesmet cu verdeturi care e deja sarat puneti si putina sare pe feliile de carne
  3. Intr-o tigaie se incinge bine ulei cam de 2 degete.
  4. Intr-un bol se bat ouale cu putina sare si apoi se incorporeaza faina. Pesmetul se pune pe o farfurie lata.
  5. Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se trece prin pesmet pe ambele parti.
  6. Se pajesc snitelele cam 3 minute pe o parte si apoi inca 3 pe cealalta. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!