Souffle de conopida

Calorii:66.9 Grăsimi:3.4 Carbohidraţi:5.7 Proteine:3.2 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 900g conopida
  • 15g ulei
  • 20g faina
  • 500g lapte
  • 100g telemea oaie
  • 30g smantana
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare. Cand e fiarta se pune intr-un vas termorezistent si se aduga peste ea sosul bechamel preparat astfel: faina se amesteca la foc mic cu uleiul, adugand laptele putin cate putin si amestecand incontinu. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi. Cand e gata se adauga smantana. Se toarna peste conopida, se pune deasupra branza data pe razatoare si se da la cuptor 30 min. la foc potrivit.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!