Spanac cu piept de pui
- 17 Sep 2009
- Spanac cu piept de pui
- Discuţie reteta culinara Spanac cu piept de pui
- piept pui, spanac, spanac cu pui
Calorii: | 47.1 | Grăsimi: | 0.6 | Carbohidraţi: | 2.7 | Proteine: | 7.4 | Fibre: | 0.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 500 ml. apa
- 450 gr. spanac congelat
- 400 gr. piept de pui fara piele
- 190 gr. ceapa
- 15 gr. secretul gustului
- 287 gr. rosii
- 12 gr. usturoi
- 10 gr. verdeata
se fierbe pieptul de pui taiat bucatele in apa, se adauga ceapa tocata si se lasa sa fiarba, dupa ce s-a fiert ceapa se adauga spanacul din punga, rosiile date prin razatoare, secretul gustului si se lasa fiarba pana scade. Dupa ce a scazut destul se adauga usturoiul tocat si se mai lasa putin, se stinge focul si se pune verdeata.
se poate servi cu oua ochiuri sau in apa
Mod de preparare
Momentan nu există o descriere pentru "Spanac cu piept de pui"
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!