Sufleu de branza fara faina, Montignac
- 22 Nov 2010
- Sufleu de branza fara faina
- Discuţie reteta culinara Sufleu de branza fara faina, Montignac
- branza, faina, souffle, soufleu
Calorii: | 209.4 | Grăsimi: | 13.6 | Carbohidraţi: | 5.6 | Proteine: | 16.1 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 150 gr de branza de vaci cu 0% materii grase
- 75 gr de cascaval
- 2 galbenusuri
- 2 albusuri batute spuma
- sare, piper
Mod de preparare
Amestecati branza, cascavalul ras si galbenusurile. Sarati si piperati;
Bateti albusurile spuma foarte tare;
Amestecati cele doua compozitii si puneti-le intr-o forma;
Coaceti in cuptorul incalzit (225 sau termostat 7) timp de 30-40 minute;
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!