Supa crema de conopida a la buni

Calorii:49.5 Grăsimi:2.1 Carbohidraţi:6.9 Proteine:2 Fibre:2.7

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • conopida proaspata curatita 460 g.
  • morcov 60 g.
  • ceapa 25 g.
  • cartofi 100 g.
  • usturoi 5 g.
  • ulei de flaorea soarelui 10 ml.
  • apa cca. 500 ml.

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele.

Se caleste ceapa tocata, morcovul razuit si cartoful taiat cubulete in ulei pana ceapa e moale.

Se adauga usturoiul strivit, sare, piper si apa. Se fierbe totul la foc mediu cam 10 minute de cand incepe apa sa clocoteasca.

Se adauga conopida si daca e cazul mai adaugati apa pana conopida e aproape acoperita. Se fierbe la foc mediu cam 20 minute, pana conopida e facuta.

Se mixeaza bine tot continutul oalei in blender sau cu blenderul vertical.

Supa crema obtinuta o dregeti de sare si piper, daca va mai fi nevoie.

Se obtin cca. 500 ml. de supa crema de conopida.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!