Supa de legume a la Eirene

Calorii:34.7 Grăsimi:0.4 Carbohidraţi:7.5 Proteine:1.1 Fibre:2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 150 gr ardei gras
  • 100 gr ceapa
  • 50 gr telina
  • 150 gr morcov
  • 100 gr rosii
  • 2 cuburi knorr de pui
  • 500 ml apa
  • patrunjel
  • 3 cartofi noi
  • 3 lingurite bulion Regal

Mod de preparare

Telina si morcovul de dau pe razatoare

Ceapa se taie dupa preferinta(tocata marunt sau taiata in doua si apoi feliata subtire), rosiile de taie cubulete, iar ardeiul tocat marunt.

Cartofii se curata si se taie cubulete.

Se pune apa la fiert si cand da in clocot se toarna toate legumele in afara de cartofi.Se lasa pana se inmoaie, apoi se adauaga cuburile de pui si se mai lasa 5-10 minute.

Dupa aceea se adauga cartofii. Trebuie lasata sa mai fiarba cat sa se faca cartofii, dar sa nu se sfarame, apoi se adauga bulionul si se mai lasa 5 minute dupa care se ia de pe foc.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!