Supa de linte cu legume, a la Cristina

Calorii:30.7 Grăsimi:0.2 Carbohidraţi:6.3 Proteine:1.6 Fibre:0.9

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 100 g linte verde
  • 350 g morcovi
  • 100 g pastarnac radacina
  • 200 g telina
  • 30 g praz
  • sare
  • ierburi de provincie

Mod de preparare

Lintea se pune la fiert fara inmuiere, dupa reteta.

A mea spune sa nu schimb apa, ci numai sa scot de deasupra zeama, deci asa am facut-o.

Am taiat morcovii, pastarnacul si prazul in rondele, iar telina in cubulete mici. Le-am pus intr-o oala de supa la fiert, pana s-au facut moi.

Am scos majoritatea bucatilor apoi (am lasat ceva morcov), am scos lintea, le-am dat in blender pana s-au facut crema.

Apoi le-am adaugat inapoi in apa, am adaugat apa pana la 2 l, am gustat de sare si am adaugat sare si ierburi de provincie dupa gust.

A iesit foarte buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!