Tabbouleh
- 03 May 2011
- Tabbouleh
- Discuţie reteta culinara Tabbouleh
- tabouleh
Calorii: | 105 | Grăsimi: | 6 | Carbohidraţi: | 12 | Proteine: | 2 | Fibre: | 3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
- 1 salata verde
- 3-4 legaturi de patrunjel verde
- 10 frunze de minta rece verde
- 4-5 cepi verzi
- 5 rosii medii
- 2 linguri crupa de griu (birgol)
- 3 lamii
- 3 linguri ulei de masline
- sare dupa gust
Mod de preparare
Mod de preparare:
Patrunjelul, menta si ceapa se taie foarte marunt.
Rosiile se taie in cuburi foarte mici. Crupa de griu se spala si se lasa la inmuiat cam timp de 5min., se scurge sucul de la lamii.
Amestecam patrunjelul cu menta, ceapa si cu rosiile apoi adaugam crupa de griu, sucul de lamiie, uleiul de masline si sare dupa gust.
Ornamentam cu salata verde si lamiie, putetiinfrumutesa salata cum doriti.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!