Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta

Calorii:192.1 Grăsimi:5.3 Carbohidraţi:32.1 Proteine:3.8 Fibre:3.8

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • faina integrala de grau, 210 gr
  • ulei din turte de masline, 50 ml
  • miere, 50 gr
  • zmeura (congelata), 767 gr
  • apa plata (rece), 85 ml
  • esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 13 gr

Mod de preparare

Se framanta bine un aluat din faina, ulei, miere, esenta de vanilie si apa rece (de la frigider).

Se pune la rece, timp de 30 de minute, acoperit cu o folie.

Se unge tava de tarta cu ulei, se intinde foaia.

Se aseaza zmeura decongelata.

Se da tava la cuptor, (incalzit in prealabil) timp de 10 minute la foc mare; apoi, la foc mic, se lasa inca 50-55 de minute.

Se scoate din tava cand s-a mai racit.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!