Tumaca (Pasta de rosii)
- 25 Apr 2011
- Tumaca
- Discuţie reteta culinara Tumaca (Pasta de rosii)
- pasta, rosii, tumaca
Calorii: | 97 | Grăsimi: | 8.2 | Carbohidraţi: | 3.3 | Proteine: | 0.8 | Fibre: | 1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Este un mic dejun de origine spaniola, foarte bun si consistent, insotit de o felie de paine integrala.
Rosii, otet balsamic, ulei de masline, putina sare, si o feliuta de usturoi, daca doriti.
Mod de preparare
Se spala rosiile, se pun in vasul de la mixer/blender cu tot cu coaja.
Se adauga si otetul, uleiul de masline si sarea.
Se paseaza totul prin blender pana obtineti o pasta omogena.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!