Varza cu costita de porc afumata

Poza (imaginea) pentru Varza cu costita de porc afumata
Calorii:108.6 Grăsimi:7.6 Carbohidraţi:6.4 Proteine:5.1 Fibre:1.9

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Varza se curata, spala si se taie “fideluta”.
  2. Ceapa se toaca marunt.
  3. Costita se taie cubulete.
  4. Se ia un castron, se toarna 2 linguri de ulei si se adauga ceapa, se prajeste pana ceapa devine rumena.
  5. Se adauga costita, se mai caleste putin, apoi se adauga varza.
  6. Se amesteca bine si se lasa la foc mic, pentru a se innabusi.
  7. Dupa vreo 15 minute se adauga rosiile cubulete si apa, se amesteca si se lasa acoperit la foc mic, pana cand este gata, amestecand din cand in cand.
  8. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!