Varza cu costita de porc afumata
- 28 Sep 2010
- Varza cu costita de porc afumata
- Discuţie reteta culinara Varza cu costita de porc afumata
- varza, costita
Calorii: | 108.6 | Grăsimi: | 7.6 | Carbohidraţi: | 6.4 | Proteine: | 5.1 | Fibre: | 1.9 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Varza, 680g
- Costita porc afumata extra, Caroli, 190g
- Sare de/pentru masa, 1g
- Piper negru, 0.3g
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 32.8ml (2 linguri)
- Ceapa, 95g
- Rosii taiate cuburi, Olympia, 380g
- Apa plata, 200ml
Mod de preparare
- Varza se curata, spala si se taie “fideluta”.
- Ceapa se toaca marunt.
- Costita se taie cubulete.
- Se ia un castron, se toarna 2 linguri de ulei si se adauga ceapa, se prajeste pana ceapa devine rumena.
- Se adauga costita, se mai caleste putin, apoi se adauga varza.
- Se amesteca bine si se lasa la foc mic, pentru a se innabusi.
- Dupa vreo 15 minute se adauga rosiile cubulete si apa, se amesteca si se lasa acoperit la foc mic, pana cand este gata, amestecand din cand in cand.
- Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!