Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta
- 05 Oct 2010
- Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta
- Discuţie reteta culinara Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta
- branza, vinete, mozzarella, gratin, burduf
Calorii: | 104.2 | Grăsimi: | 6.9 | Carbohidraţi: | 4.6 | Proteine: | 7.8 | Fibre: | 1.8 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Vinete, 590g
- Branza burduf framantata, Vinca-Lact, 250g
- Mozzarella, Real Quality, 97g
- Ceapa, 123g
- Pulpa de rosii taiate cubulete, La Grande Famiglia, 400g
- Rosii, rosii, coapte, crude, 134g
Mod de preparare
- Vinetele se curata de coaja si se taie felii (de-a lungul).
- Intr-o tigaie de teflon se caleste ceapa in 2 linguri ulei. Cand ceapa este rumena se adauga vinetele felii si se amesteca incet, se tine pe foc cam 10 minute.
- Se ia un vas de yena si se aseaza primul strat de vinete, deasupra se presara branza de burduf si rosii taiate cubulete.
- Apoi - al doilea strat de vinete, rosii si branza.
- Ultimul strat se acopera de rosii coapte, taiate felii, si mozzarella razuita.
- Se da la cuptor pentru 60 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!