Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta

Calorii:104.2 Grăsimi:6.9 Carbohidraţi:4.6 Proteine:7.8 Fibre:1.8

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Vinetele se curata de coaja si se taie felii (de-a lungul).
  2. Intr-o tigaie de teflon se caleste ceapa in 2 linguri ulei. Cand ceapa este rumena se adauga vinetele felii si se amesteca incet, se tine pe foc cam 10 minute.
  3. Se ia un vas de yena si se aseaza  primul strat de vinete, deasupra se presara branza de burduf si rosii taiate cubulete.
  4. Apoi - al doilea strat de vinete, rosii si branza.
  5. Ultimul strat se acopera de rosii coapte, taiate felii, si mozzarella razuita.
  6. Se da la cuptor pentru 60 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!