Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca
- 20 Jul 2010
- Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere
- Discuţie reteta culinara Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca
- ardei, sos, mere, crevete, ardei umpluti
Calorii: | 77 | Grăsimi: | 3.2 | Carbohidraţi: | 5.3 | Proteine: | 7.3 | Fibre: | 1.2 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
-150 g ardei capia
- 80 g creveti
- 20 g branza de burduf
- 20 g cas de vaca
- 40 g piure de mere
Mod de preparare
Se taie capacele ardeilor, se scot semintele si se umplu cu branza. Se pun pe gratar impreuna cu crevetii. Se intorc cu grija sa nu iasa branza.
Cand sunt facuti crevetii se pun in ardei impreuna cu piureul de mere, se amesteca cu branza topita din interior si se mai lasa putin pe gratar.
Puteti pune capacele din felii de rosii sau de ceapa ardeilor ca sa nu le iasa umplutura.
A iesit o portie de 2 ardei de 270 g.
Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!