Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca

Calorii:77 Grăsimi:3.2 Carbohidraţi:5.3 Proteine:7.3 Fibre:1.2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

-150 g ardei capia

- 80 g creveti

- 20 g branza de burduf

- 20 g cas de vaca

- 40 g piure de mere

Mod de preparare

Se taie capacele ardeilor, se scot semintele si se umplu cu branza. Se pun pe gratar impreuna cu crevetii. Se intorc cu grija sa nu iasa branza.

Cand sunt facuti crevetii se pun in ardei impreuna cu piureul de mere, se amesteca cu branza topita din interior si se mai lasa putin pe gratar.

Puteti pune capacele din felii de rosii sau de ceapa ardeilor ca sa nu le iasa umplutura.

A iesit o portie de 2 ardei de 270 g.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!