Buseuri cu branza de vaci si spanac a la Anqutz
- 11 Jan 2011
- Buseuri cu branza de vaci si spanac
- Discuţie reteta culinara Buseuri cu branza de vaci si spanac a la Anqutz
- branza, spanac, buseuri, buseu
Calorii: | 81.5 | Grăsimi: | 2.4 | Carbohidraţi: | 3.9 | Proteine: | 11.3 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
* 4 oua medii (50 gr/bucata)
* 500 de gr spanac congelat dujardin
* 500 de gr branza degresata de vaci prodlacta
* 150 de gr de ardei capia
* 120 de gr de ceapa
* 5 ml ulei de masline
* sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se decongeleaza spanacul si se scurge bine de apa.
Eu folosesc teflonul pt a scoate cat mai multa apa din spanac (nu e nevoie de ulei pt asta).
Se maruntesc ceapa si ardeiul. Intr-un vas mare se pune branza de vaci, ouale, legumele maruntite, spanacul scurs de apa si se omogenizeaza cu o lingura.
Se unge o tava cu putin ulei de masline, eventual puteti pune hartie de copt, se toarna compozitia si se da la foc moderat. Va rezulta un buseu de 1,1 kg.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!