Buseuri de spanac cu branza topita
- 28 Nov 2010
- Buseuri de spanac cu branza topita
- Discuţie reteta culinara Buseuri de spanac cu branza topita
- branza, branza topita, spanac, buseuri, buseu
Calorii: | 104.8 | Grăsimi: | 5.2 | Carbohidraţi: | 4.5 | Proteine: | 10 | Fibre: | 1.5 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 250 gr spanac decongelat
- 150 gr urda
- 75 gr branza topita
- o ceapa mica
- Un ardei capia
- 2 oua mici
- Condimente dupa gust
- Putin ulei de masline pt uns forma
Mod de preparare
Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces.
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se adauga condimentele.
Se taie ceapa si ardeiul marunt
Se amesteca toate aceste ingrediente, se adauga ouale
Se aseaza compozitia in forme de briose, unse in prealabil cu putin ulei de masline, si se aseaza la cuptor
Se coace pana cand se intareste suficient incat sa nu se mai prinda de o furculita introdusa in compozitie
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!