Calmari in sos de vin
Calorii: | 142.8 | Grăsimi: | 5.5 | Carbohidraţi: | 10.1 | Proteine: | 13.4 | Fibre: | 0.8 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- sare de/pentru masa - 1 gr
- inele de calmar, deja dezghetate - 370 gr
- ceapa - 195 gr
- ulei de masline extra virgin - 19.6 ml (2 linguri medii)
- vin alb demi-dulce - 90 ml
- usturoi - 9 gr (3 catei)
Mod de preparare
- Ceapa se taie inele si se pune la calit in 2 linguri ulei de masline.
- Cand devine rumena, se adauga inelele de calmar si usturoiul pisat.
- Se amesteca continuu ca sa nu se arda, timp 10 minute.
- Se stinge cu vin alb si se mai lasa 10 minute, pe foc mic.
- Se sareaza dupa gust.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!