Chiftele din conopida si urda de oaie

Calorii:91.7 Grăsimi:4.7 Carbohidraţi:7.9 Proteine:5.8 Fibre:4.7

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Conopida fiarta: 597g
  • Urda de oaie: 200g
  • Ceapa verde: 37g
  • Marar: 8g
  • Patrunjel: 11g
  • Fulgi de drojdie inactiva: 10g
  • Tarate de psyllium: 20g
  • Sare: 1 lingurita
  • Ulei de masline: 2ml

Mod de preparare

Conopida fiarta in apa cu sare se toaca sau se zdrobeste cu furculita si se amesteca cu urda sfaramata, ceapa, mararul si patrunjelul tocate fin si restul de ingrediente.

Se incinge si se unge o tigaie de teflon cu putin ulei si se pun chiftelele formate din amestecul de mai sus, la foc mic, cu capac.

Se intorc pe cealalta parte cand sunt rumenite.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!