Ciorba de curcan cu legume

Calorii:29 Grăsimi:0.5 Carbohidraţi:4 Proteine:2.1 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Apa plata de izvor, Azuga, 1500ml
  • Supa curcan, Pamy, 2000ml
  • Carne de curcan, curca tanara, carne slaba, carne si piele, cruda, 140g
  • Pasta de tomate obtinuta din concentrat de tomate, Olympia, 50g
  • Bors cu legume, Maggi, 30g
  • Cub concentrat cu gust de gaina, Maggi, 32g
  • Cartofi, 378g
  • Ardei gras verde, 70g
  • Varza, 211g
  • Ceapa, 220g
  • Morcovi, cruzi, 192g
  • Patrunjel, proaspat, 12g

Mod de preparare

Se fierbe carnea,apoi se scoate si se lasa se raceasca.

Se pune in apa in care a fiert carnea legumele la fiert si se completeaza cu apa.

Cand sunt aproape gata fierte legumele se adauga pasta de rosii si borsul si condimentele.

Dupa ce se stinge focul adaugam mararul si patrunjelul.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!