Ciuperci umplute, diamant2013

Calorii:80.9 Grăsimi:4.9 Carbohidraţi:5.5 Proteine:4.4 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • ciuperci champignion=600 gr
  • ceapa=50gr
  • usturoi (3 catei)
  • ulei de masline=20 ml
  • sos paste cu busuioc si cascaval=100 gr

Mod de preparare

Se curata ciupercile. Piciorusele impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in putin ulei de masline si apa, pana se inmoaie. Se adauga sare si cu amestecul acesta se umplu ciupercile. Apoi punem o lingurita de sos de paste cu busuioc si o felita de cascaval peste fiecare ciupercuta. Se pun intr-o tava de copt care s-a uns in prealabil cu unt si se da la cuptor pt. 30 minute.

Delicioase!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!