Ciuperci umplute cu mozzarella

Calorii:131.9 Grăsimi:7.8 Carbohidraţi:6.8 Proteine:10.4 Fibre:1.9

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • ciuperci champignon - 214 gr (4 "palarii" mari)
  • sare, piper - dupa gust
  • mozzarella - 75 gr
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

  1. Se spala ciupercile. Se rup coditele.
  2. Pe o tava se pune hartie de copt, iar pe ea se aranjeaza "palarioarele" de ciuperci.
  3. Deasupra se presara cu sare si piper, dupa gust.
  4. Se pune cate o felie de mozzarella in fiecare palarie.
  5. Se da la cuptor, foc mediu, cam 25 minute.
  6. Cand se scot din cuptor, deasupra se presara putin patrunjel tocat marunt

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!