Conopida cu spanac la cuptor by Aly
- 26 Feb 2011
- Conopida cu spanac
- Discuţie reteta culinara Conopida cu spanac la cuptor by Aly
- spanac, conopida
Calorii: | 70.5 | Grăsimi: | 4 | Carbohidraţi: | 3.6 | Proteine: | 5.7 | Fibre: | 2.1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- rosii -50gr
- spanac -150gr
- telemea -100gr
- conopida fiarta -700gr
- ou gaina-160gr
- sare piper
Mod de preparare
Se aseaza conopida intr-o forma de sticla tapetata cu hartie de copt se pune spanacul peste conopida si se acopera cu branza rasa amestecata cu oua, sare si piper.
Se taie feliute de rosii.
Se decoreaza si se da la cuptor pana este gata.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!