Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)
- 02 Oct 2010
- Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)
- Discuţie reteta culinara Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)
- branza, mozzarella, conopida, gratin
Calorii: | 145.4 | Grăsimi: | 9.8 | Carbohidraţi: | 4.6 | Proteine: | 11.7 | Fibre: | 1.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Conopida, proaspata, 515g
- Lapte de vaca ecologic, integral semidegresat 1,5%, Real Bio, 250ml
- Mozzarella, Real Quality, 140g
- Branza burduf framantata, Vinca-Lact, 170g
- Ou de gaina, 90g (2 bucati)
- Piper negru, 0.2g
Mod de preparare
- Conopida se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu sare, pentru 5 minute.
- Se scoate si se lasa la racit.
- Se ia un vas de yena, se aseaza conopida fiarta, deasupra se presara branza de burduf maruntita.
- Apoi, iar un strat de conopida si un strat de branza.
- Deasupra se toarna laptele si ouale batute spuma.
- Se sareaza si pipereaza.
- Se da la cuptor pentru 40 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!