Conopida gratinata cu branza topita
- 28 Nov 2010
- Conopida gratinata cu branza topita
- Discuţie reteta culinara Conopida gratinata cu branza topita
- branza, branza topita, conopida, gratin, conopida gratinata
Calorii: | 96.5 | Grăsimi: | 6 | Carbohidraţi: | 4.5 | Proteine: | 7.5 | Fibre: | 1.5 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 500 gr conopida fiarta
- 150 gr urda
- 75 gr branza topita
- 130 gr cas sarat/telemea de vaca
- Patrunjel, condimente
Mod de preparare
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele
Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele
Se pune amestecul de branza peste conopida
Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, cat sa acopere uniform suprafata compozitiei
Se presara patrunjel
Se tine la cuptorul incins pana cand s-a topit branza
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!