Conopida gratinata cu branza topita

Calorii:96.5 Grăsimi:6 Carbohidraţi:4.5 Proteine:7.5 Fibre:1.5

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 500 gr conopida fiarta
  • 150 gr urda
  • 75 gr branza topita
  • 130 gr cas sarat/telemea de vaca
  • Patrunjel, condimente

Mod de preparare

Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele

Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele

Se pune amestecul de branza peste conopida

Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, cat sa acopere uniform suprafata compozitiei

Se presara patrunjel

Se tine la cuptorul incins pana cand s-a topit branza

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!