Conopida gratinata
- 23 Jul 2010
- Conopida gratinata
- Discuţie reteta culinara Conopida gratinata
- conopida, gratin
Calorii: | 114 | Grăsimi: | 6.3 | Carbohidraţi: | 3.6 | Proteine: | 11 | Fibre: | 1.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 1 conopida medie cca 500 gr
- 3 oua
- 100 gr branza de burduf
- 163 gr branza dietetica Prodlacta
- 2 gr ulei masline
- 4 gr pesmet alb
- 20 gr parmezan ras
Mod de preparare
se fierbe conopida in apa cu sare, se amesteca branzeturile pana la omogenizare, se strecoara conopida si se rupe in buchetele, se bat ouale, se amesteca ingredientele cu grija.
se tapeteaza cu ulei de masline si pesmet vas termorezistent, se toarna compozitia de mai sus si se presara parmezanul.
se da la cuptor 35 de min.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!