Retete culinare, desert
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Desert cu gelatina si ciocolataDeserturi, Dulciuri
-2pliculete gelatina -apa -ciocolata alba
Calorii: 67.3, Grăsimi: 2, Proteine: 2.2, Carbohidraţi: 7.7, Fibre: - - Biscuiti copti, cu scortisoara by TinaDeserturi, Dulciuri
Se amesteca toate, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Rezulta 200g, 4 portii
Calorii: 233.7, Grăsimi: 18.5, Proteine: 12.8, Carbohidraţi: 4, Fibre: - - Fursec/cookie DukanDeserturi, Dulciuri
Intr’un recipient se amesteca 2 galbenusuri de ou cu indulcitorul ,vanilia si taratele. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza incetul cu incetul. Se toarna preparatul intr’o tava si se lasa la cuptor timp de ...
Calorii: 180, Grăsimi: 8.6, Proteine: 12.3, Carbohidraţi: 18, Fibre: - - Negresa cu sfeclaDeserturi, Dulciuri
Sfecla coapta sau fiarta si scursa se taie in bucati mari si se pune cu untul si ciocolata rupta in bucati in roborul de bucatarie (sau blender) si se mixeaza pana se obtine o pasta ...
Calorii: 348.9, Grăsimi: 26.3, Proteine: 7.2, Carbohidraţi: 20.9, Fibre: 3.1 - Clatite glucidice cu faina slabesti mancandDeserturi, Dulciuri
Se amesteca ingredientele. Se prajesc in tigaie.
Calorii: 166.6, Grăsimi: 5.9, Proteine: 11.1, Carbohidraţi: 17.3, Fibre: 6.8 - Chec de casaDeserturi, Dulciuri
Se bat ouale, se amesteca cu celelalte ingrediente, se da la cuptor.
Calorii: 363, Grăsimi: 16.6, Proteine: 8.1, Carbohidraţi: 44.4, Fibre: - - Budinca/jeleu din capsuni si iaurt by TinaDeserturi, Dulciuri
Se baga la blendert toate, mai putin murele care se adauga intregi. Se prepara gelatina pe foc, se lasa la racit, se adauga si ea, se lasa la rece minim 3 ore Reteta inspirata de slabuta Sherpika
Calorii: 53, Grăsimi: 1, Proteine: 6.3, Carbohidraţi: 4.6, Fibre: 0.8 - Budinca de cacao cu ciocolataDeserturi, Dulciuri
Se amesteca bine toate ingredientele si se da la rece min 2 ore. Se decoreaza cu frunze de menta
Calorii: 78.9, Grăsimi: 3.6, Proteine: 3.3, Carbohidraţi: 8.3, Fibre: 3 - Spuma de cacao cu iaurt by TinaDeserturi, Dulciuri
Se bat albusurile spuma si la final se adauga indulcitorul, mirodeniile. Se aseaza un strat de albus, unul de iaurt. Delicios alaturi de fructe de sezon
Calorii: 60, Grăsimi: 2.1, Proteine: 6.8, Carbohidraţi: 5, Fibre: 1.5 - Desert iaurt si fructe, alecsutzzaDeserturi, Dulciuri
se prepara gelatina conform instructiunilor de pe pliculet celelalte ingrediente se amesteca,apoi se adauga gelatina si se da la frigider
Calorii: 72.8, Grăsimi: 1.5, Proteine: 3.9, Carbohidraţi: 11.9, Fibre: 0.9