Retete culinare, supa
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Supa de chimen cu linte si zdrente de ou, AndradaCiorbe, Supe, Borsuri
Se caleste chimenul cu boiaua,faina si uleiul.se stinge cu laptele si se adauga apa. Lasam sa dea in clocot si adugam ardeiul si morcovul. Cand sunt aproape gata adaugam lintea din conserva trecuta printr-un jet de apa. Potrivim ...
Calorii: 25.6, Grăsimi: 1.2, Proteine: 1.4, Carbohidraţi: 2.5, Fibre: 0.7 - Ciorba de sfecla rosie cu orezCiorbe, Supe, BorsuriDe post
Se pune sfecla la fiert cu 1L de apa si 3 linguri de bors. Cand este aproape fiarta se adauga cartoful taiat cubulete si orezul. Se calesc ceapa si rosiile taiate cubulete in 2 linguri de ...
Calorii: 21.6, Grăsimi: 0.8, Proteine: 0.4, Carbohidraţi: 2.6, Fibre: 0.4 - Supa crema de dovleac a la edianaCiorbe, Supe, BorsuriDe post
se calesc usor ceapa si morcovul, se adauga restul ingredientelor, aprox. 3 litri de apa si dupa ce au fiert se paseaza toate legumele.
Calorii: 22.1, Grăsimi: 1.7, Proteine: 0.6, Carbohidraţi: 2.8, Fibre: - - Ciorba de varza cu smantana a la ChriselleCiorbe, Supe, Borsuri
In 3 litrii de apa se pune carnea de vita taiata cubulete si se lasa sa fiarba. La fierbere se spumuieste, iar dupa 20 de min. de fiert se adauga varza taiata fideluta, ...
Calorii: 45, Grăsimi: 2, Proteine: 3, Carbohidraţi: 4, Fibre: - - Supa din spinari de pui cu fidea si orezCiorbe, Supe, Borsuri
se spala spinarile, se pun intro oala cu 3 l de apa, se spumuiesc, apoi se lasa la fiert impreuna cu delikatul, si ceapa taiata in 4. Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul ...
Calorii: 33.3, Grăsimi: 1.1, Proteine: 2.5, Carbohidraţi: 3.7, Fibre: 0.5 - Supa crema de ciuperci a la ExtasssyCiorbe, Supe, Borsuri
INGREDIENTE: 300 g ciuperci un morcov un ardei gras o ceapa 2 linguri faina 330 g iaurt degresat 2 lingurite ulei de masline piper sare PREPARARE: Intr-o cratita cu apa se pun la fiert ciupercile, morcovul si ceapa Cand s-au inmuiat legumele se scot si se piseaza ...
Calorii: 50.4, Grăsimi: 1.2, Proteine: 2.6, Carbohidraţi: 7.7, Fibre: 1.2 - Supa cu pipote de pui, a la MayyaCiorbe, Supe, Borsuri
pipota de pui, 563g ; Ou de gaina, 45g ; Amestec de legume pentru ciorba, Emborg, 400g; Ceapa, 72g ; Morcovi 60g ; Leustean 30g ; Cub legume,Knorr, 18g ; Apa plata, 3000ml .
Calorii: 18, Grăsimi: 0.5, Proteine: 0.3, Carbohidraţi: 0.1, Fibre: 0.1 - Ciorba de pulpe de puiCiorbe, Supe, Borsuri
pulpe pui dezosate ceapa zarzavat (patrunjel, morcov, telina radacina, gogosari) bulion cartofi paste fainoase apa bors tarate
Calorii: 36.7, Grăsimi: 1.6, Proteine: 1.8, Carbohidraţi: 4.6, Fibre: 0 - Supa de orezCiorbe, Supe, Borsuri
Se calesc legumele si orezul in ulei, se adauga apa si condimentele si fierbe.
Calorii: 26.7, Grăsimi: 1.2, Proteine: 0.4, Carbohidraţi: 3.6, Fibre: - - Supa crema de broccoli, conopida si telemeaCiorbe, Supe, Borsuri
Legumele chinezesti se fierb, broccoli si conopida se fierb in supa de gaina. Broccoli, conopida se paseaza, se amesteca cu telemeaua,laptele batut, supa si legumele chinezesti si gata! Pofta buna!
Calorii: 43.6, Grăsimi: 3.4, Proteine: 3.2, Carbohidraţi: 1.7, Fibre: 0.6