"Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume
- 04 Jul 2011
- "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume
- Discuţie reteta culinara "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume
- carne, legume, curcan
Calorii: | 181 | Grăsimi: | 9.6 | Carbohidraţi: | 5.4 | Proteine: | 17.8 | Fibre: | 1.7 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Carne tocata de curcan: 436g
- Ceapa verde (doar partea alba): 53g
- Usturoi: 21g
- Marar: 10g
- Patrunjel: 20g
- Oua de prepelita: 8 bucati
- Tarate de grau: 15g
- sare: 1 lingurita
- piper: 1g
- Bonduelle, amestec mexican: 100g
- ulei de masline: 2ml
Mod de preparare
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, mamaryl, patrunjelul (toate tocate marunt, la masina de tocat sau la blender), ouale de prepelita, sarea, piperul si taratele de grau.
Se formeaza bile care se aplatieaza in mana si in care se pune putin din amestecul Bonduelle si apoi se strang in palma, dandu-se forma unor degetele. (mainile trebuie sa fie umezite cu apa in timpul acestui proces).
Se pun pe o foaie de copt unsa cu ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ jumatate de ora, intorcandu-se din cand in cand pentru a se coace uniform.
Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!