Dovlecei umpluti cu urda si marar
Calorii: | 125.6 | Grăsimi: | 6 | Carbohidraţi: | 5.1 | Proteine: | 12.8 | Fibre: | 0.7 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Dovlecei: 400g
- Urda: 250g
- Crema de branza Exquisa, 0.2% grasime: 150g
- Telemea de vaca light Hochland: 50g
- Oua de prepelita: 8 bucati
- Cascaval Horezu: 79g
- Marar: 15g
- sare: 1/2 de lingurita
- piper: 2g
- ulei de masline: 2ml
Mod de preparare
Dovleceii se curata, se taie pe lung si se scoate cu o lingurita mijlocul cu seminte.
Se amesteca urda, crema de branza si telemeaua cu ouale batute, mararul tocat, sarea si piperul.
Se umplu dovleceii cu amestecul si se pun intr-o tava cu hartie de copt pe care s-a pulverizat ulei de masline. Se dau la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute.
Se scoate tava, se presara peste dovlecei cascavalul ras si se mai lasa la cuptor, 5-10 minute, pana se topeste cascavalul.
Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!