Dovlecei umpluti cu urda si marar

Calorii:125.6 Grăsimi:6 Carbohidraţi:5.1 Proteine:12.8 Fibre:0.7

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Dovlecei: 400g
  • Urda: 250g
  • Crema de branza Exquisa, 0.2% grasime: 150g
  • Telemea de vaca light Hochland: 50g
  • Oua de prepelita: 8 bucati
  • Cascaval Horezu: 79g
  • Marar: 15g
  • sare: 1/2 de lingurita
  • piper: 2g
  • ulei de masline: 2ml

Mod de preparare

Dovleceii se curata, se taie pe lung si se scoate cu o lingurita mijlocul cu seminte.

Se amesteca urda, crema de branza si telemeaua cu ouale batute, mararul tocat, sarea si piperul.

Se umplu dovleceii cu amestecul si se pun intr-o tava cu hartie de copt pe care s-a pulverizat ulei de masline. Se dau la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute.

Se scoate tava, se presara peste dovlecei cascavalul ras si se mai lasa la cuptor, 5-10 minute, pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!