Drob de pui si ciuperci

Calorii:80 Grăsimi:3.2 Carbohidraţi:2 Proteine:10 Fibre:0.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 1kg ciuperci champignon
  • 500g ficatei de pui
  • 100g carne de pui
  • 100g ceapa
  • 4 oua
  • 200g spanac fiert si scurs bine
  • 100g patrunjel
  • 50ml vin alb demidulce
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare

Ciupercile se toaca marunt si se calesc cu 50 ml vin, pana scade de tot apa pe care o lasa.

Ficatul, carnea de pui, patrunjelul, ceapa, spanacul se dau prin masina de tocat carne si apoi se amesteca cu ciupercile calite si racite, ouale, cimbru, sare.

Se toarna compozitia in 2 forme de chec tapetate cu folie de aluminiu si hartie de copt pentru a se scoate usor drobul.

Se dau la cuptor la foc mediu 1 ora, sau pana se rumeneste bine.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!