Drob de pui si ciuperci
- 11 Apr 2011
- Drob de pui si ciuperci
- Discuţie reteta culinara Drob de pui si ciuperci
- pui, ciuperci, drob, aperitiv
Calorii: | 80 | Grăsimi: | 3.2 | Carbohidraţi: | 2 | Proteine: | 10 | Fibre: | 0.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 1kg ciuperci champignon
- 500g ficatei de pui
- 100g carne de pui
- 100g ceapa
- 4 oua
- 200g spanac fiert si scurs bine
- 100g patrunjel
- 50ml vin alb demidulce
- sare
- cimbru
Mod de preparare
Ciupercile se toaca marunt si se calesc cu 50 ml vin, pana scade de tot apa pe care o lasa.
Ficatul, carnea de pui, patrunjelul, ceapa, spanacul se dau prin masina de tocat carne si apoi se amesteca cu ciupercile calite si racite, ouale, cimbru, sare.
Se toarna compozitia in 2 forme de chec tapetate cu folie de aluminiu si hartie de copt pentru a se scoate usor drobul.
Se dau la cuptor la foc mediu 1 ora, sau pana se rumeneste bine.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!