Farfalle cu sos de rosii
- 03 Sep 2010
- Farfalle cu sos de rosii
- Discuţie reteta culinara Farfalle cu sos de rosii
- sos, paste, rosii
Calorii: | 114.8 | Grăsimi: | 2.1 | Carbohidraţi: | 20.6 | Proteine: | 3.8 | Fibre: | 0.8 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- paste, Farfalle, din grau dur, spanac si rosii - 200 gr
- ulei de masline extra virgin - 13.2 ml
- pulpa de rosii pasata - 400 ml
- condimente, oregano (sovarf) uscat - 0.5 gr
- sare de/pentru masa - 0.5 gr
- marar - 25 gr
- ceapa - 87 gr
Mod de preparare
- Farfalle se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.
- Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.
- Cand devine rumena, se adauga pulpa de rosii pasata, sa sareaza si condimenteaza cu oregano.
- Se amesteca si se tine pe foc mic cam 15 minute.
- Farfalle se scurg de apa si se rastoarna pe un platou.
- Deasupra se toarna sosul de rosii si mararul tocat marunt.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!