Ficatei cu ciuperci si sos de smantana
- 08 May 2011
- Ficatei cu ciuperci si sos de smantana
- Discuţie reteta culinara Ficatei cu ciuperci si sos de smantana
- sos, smantana, ciuperci, ficatei
Calorii: | 116.9 | Grăsimi: | 5.8 | Carbohidraţi: | 4.8 | Proteine: | 8.8 | Fibre: | 1.1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Ficatei de pui: 264g
- Ceapa verde: 60g
- Usturoi verde: 34g
- Ciuperci Champignon: 350g
- Smantana de gatit, La Dorna: 200ml
- Vin alb sec: 100ml
- sare: 1 lingurita
- piper: 1/2 lingurita
- ulei de masline: 2 ml
Mod de preparare
Se toaca ceapa verde si usturoiul, ciupercile se taie in bucati de marime medie.
Se pun intr-o tava unsa cu ulei de masline impreuna cu ficatelul.
Se toarna vinul peste, se asezoneaza cu sare si piper, se acopera si se da la cuptor aproximativ 30 de minute.
Se toarna si smantana si se mai da la cuptor, neacoperita, inca 10-15 min.
Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!