Iahnie de fasole de post

Calorii:120 Grăsimi:3.7 Carbohidraţi:14.8 Proteine:6.4 Fibre:3.6

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 250g fasole alba uscata
  • 100g ceapa rosie
  • 50g pasta de ardei capia
  • 250ml suc rosii de casa fara zahar
  • 1g boia iute
  • 5g usturoi
  • 30ml ulei
  • 2g marar uscat
  • sare
  • 2 frunze de dafin

Mod de preparare

Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba.

Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei.

Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de rosii.

Se adauga pasta de ardei capia (se pot pune si ardei capia cruzi tocati marunt) si condimentele si se mai tine 10 min pe foc.

Rezulta 950g de mancare de post sau care se poate folosi ca garnitura.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!