Iahnie de fasole de post
- 27 Feb 2011
- Mancare de fasole
- Discuţie reteta culinara Iahnie de fasole de post
- fasole, iahnie, post, mancare
Calorii: | 120 | Grăsimi: | 3.7 | Carbohidraţi: | 14.8 | Proteine: | 6.4 | Fibre: | 3.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 250g fasole alba uscata
- 100g ceapa rosie
- 50g pasta de ardei capia
- 250ml suc rosii de casa fara zahar
- 1g boia iute
- 5g usturoi
- 30ml ulei
- 2g marar uscat
- sare
- 2 frunze de dafin
Mod de preparare
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba.
Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei.
Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de rosii.
Se adauga pasta de ardei capia (se pot pune si ardei capia cruzi tocati marunt) si condimentele si se mai tine 10 min pe foc.
Rezulta 950g de mancare de post sau care se poate folosi ca garnitura.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!