Lasagne cu spanac si urda "Slabuta"

Calorii:179.4 Grăsimi:7.3 Carbohidraţi:17.5 Proteine:11.6 Fibre:1.6

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se pune o tigaie pe foc, se adauga uleiul de masline si ceapa si usturoiul tocat marunt, se calesc putin.
  2. Cand ceapa devine rumena, se adauga spanacul.
  3. Se amesteca bine si se lasa la foc mediu pana ce spanacul se decongeleaza tot.
  4. Se sareaza dupa gust.
  5. Separat se prepara sosul Bechamel (vezi: Sos Bechamel)
  6. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt.
  7. Se aseaza primul strat de spanac, deasupra se pun foile de lasagne.
  8. Foile se ung cu sosul bechamel, se pune spanacul si urda, se niveleaza.
  9. Dupa fiecare strat presaram putina mozzarella razuita si oregano.
  10. Cand sunt asezate toate foile, tava se da la cuptor, primele 20 minute foc mare, iar apoi la foc mediu-mic 35 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!