Peste la gratar de aragaz
- 04 Jul 2010
- Peste la gratar de aragaz
- Discuţie reteta culinara Peste la gratar de aragaz
- peste, hering, gratar
Calorii: | 206.4 | Grăsimi: | 13 | Carbohidraţi: | 0.3 | Proteine: | 23.4 | Fibre: | 0.1 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- hering congelat sau proaspat - 405 gr (2 bucati)
- ceapa verde - 5 gr
- sarea, piper dupa gust
Mod de preparare
Heringul se spala, se curata bine.
Se fac taieturi cu un cutit pe o parte a pestelui.
In taieturi se pune cate putina sare si piper.
Se pune pe gratarul de aragaz si se tine l a foc mediu cam 30 minute. Fara sa il intoarceti pe o parte si pe alta.
Cu 5 minute inainte de a fi gata, se baga in taieturi bucatele de ceapa verde.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!