Piept de pui cu alune si patrunjel
- 23 Oct 2010
- Piept de pui cu alune si patrunjel
- Discuţie reteta culinara Piept de pui cu alune si patrunjel
- pui, patrunjel, alune, piept pui
Calorii: | 146 | Grăsimi: | 6.5 | Carbohidraţi: | 4.5 | Proteine: | 14.6 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
½ piept de pui (300g)
50g alune prajite
1 lingura zeama de lamaie (20 ml)
2 linguri ulei de masline (10 ml)
4 catei de usturoi(15g)
100ml vin alb
1 legatura patrunjel proaspat(150g)
Mod de preparare
Luam, bucata de piept, dezosata si fara piele, ii facem un buzunar, cu un cutit ascutit, o saram ,o piperam si o lasam la o parte.
Punem alunele, patrunjelul si usturoiul in blender. Adaugam uleiul de masline si lamaia si blenduim. Cu aceasta pasta, umplem pieptul de pui.
Intr-o tavita mai mica, punem uleiul de masline, asezam bucata de piept peste care turnam vinul si o dam la cuptor pentru 20min. Scoatem tavita, intoarcem bucata de piept cu partea inferioara in sus si o mai lasam 10min in cuptor pentru a-si prinde crusta pe ambele parti.
Se serveste atat cald cat si rece.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!