Piept de pui cu alune si patrunjel

Calorii:146 Grăsimi:6.5 Carbohidraţi:4.5 Proteine:14.6 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

½ piept de pui (300g)
50g alune prajite
1 lingura zeama de lamaie (20 ml)
2 linguri ulei de masline (10 ml)
4 catei de usturoi(15g)
100ml vin alb
1 legatura patrunjel proaspat(150g)

Mod de preparare

Luam, bucata de piept, dezosata si fara piele, ii facem un buzunar, cu un cutit ascutit, o saram ,o piperam si o lasam la o parte.
Punem alunele, patrunjelul si usturoiul in blender. Adaugam uleiul de masline si lamaia si blenduim. Cu aceasta pasta, umplem pieptul de pui.
Intr-o tavita mai mica, punem uleiul de masline, asezam bucata de piept peste care turnam vinul si o dam la cuptor pentru 20min. Scoatem tavita, intoarcem bucata de piept cu partea inferioara in sus si o mai lasam 10min in cuptor pentru a-si prinde crusta pe ambele parti.
Se serveste atat cald cat si rece.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!