Piept de pui la cuptor cu rosii si usturoi
- 23 Aug 2011
- Piept de pui la cuptor cu rosii si usturoi
- Discuţie reteta culinara Piept de pui la cuptor cu rosii si usturoi
- pui, piept pui, usturoi, rosii
Calorii: | 124.4 | Grăsimi: | 7.8 | Carbohidraţi: | 4.1 | Proteine: | 9.5 | Fibre: | 0.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
-250 gr piept de pui fara piele
-100 gr ciuperci champignons crude
-260 gr rosii
-1/2 ceapa (40 gr)
-3-4 catei usturoi (30 gr)
-4 linguri ulei de masline
-cub de concentrat supa gaina
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cubulete mici (sau fasii). Rosiile se taie felii subtiri, ceapa rondele iar usturoiul betigase.
Totul se pune in tava la cuptor iar peste se adauga supa de gaina. Se lasa la 220 grade pentru 45 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!