Pilaf de quinoa cu ciuperci

Calorii:116.2 Grăsimi:5.2 Carbohidraţi:13.5 Proteine:3.9 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 170 quinoa
  • 68 ceapa
  • 43 morcovi
  • 230 ciuperci
  • 38 unt
  • 10 ml ulei masline
  • patrunjel; sare de mare

Mod de preparare

Se inabusa ceapa tocata marunt in ulei de masline si putina apa; cand devine transparenta se adauga morcovul taiat cubulete si ciupercile calite in prealabil in unt.

Dupa 5 minute se adauga quinoa (spalata foarte bine in mai multe ape) si trei cani de apa. Se lasa sa fiarba cam 25 minute, amestecand din cand in cand.

Cand quinoa absoarbe toata apa si devine usor transparenta se opreste focul, se adauga sarea si patrunjel proaspat tocat.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!