Poienita cu ciuperci

Calorii:92.2 Grăsimi:6 Carbohidraţi:8.3 Proteine:1.8 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • ciuperci 200g,
  • 500 g cartofi,
  • 200g morcov mare,
  • 200 ml maioneza,
  • 300 g branza sarata,
  • oregano,
  • ceapa verde

Mod de preparare

Ciupercile intregi se fierb, cartofii si morcovul la fel, apoi separat cartofi se curata de coaja se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu branza si oregano.

Morcovul se rade si se amesteca cu jumate din maioneza si se adauga sare dupa gust.

Ciupercile se racesc si se scurg. Frunzele de ceapa verde se toaca marunt.

Asamblarea:
Se infoliaza o cratita, apoi se aseaza ciupercile cu coada in sus:D.
Se adauga ceapa verde tocata apoi amestecul din cartofi un strat din maioneza ramasa si se adauga apoi amestecul de morcovi

Se lasa la frigider 1-2 ore si apoi se rastoarna pe o farfurie.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!