Pui cu bambus si ciuperci, anca0308
- 11 Jan 2011
- Pui cu bambus si ciuperci
- Discuţie reteta culinara Pui cu bambus si ciuperci, anca0308
- pui, ciuperci, bambus
Calorii: | 143.1 | Grăsimi: | 6.9 | Carbohidraţi: | 8 | Proteine: | 12.1 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- piept de pui
- ceapa
- ardei rosu
- morcov
- urechi de lemn uscate
- curry, sos de soia, vin alb, piper, sare
Mod de preparare
Odata ce ati taiat pieptul de pui cuburi, puneti-l intr-un bol.
Condimentati cu un praf de sare si de piper, adaugati sosul de soia, otetul balsamic si uleiul.
Amestecati bine, dupa care lasati carnea la marinat, minim 1 ora, la frigider.
Incingeti bine wok-ul in care veti pune puiul (impreuna cu marinata in care a stat), dupa care rumeniti carnea timp de 2-3 minute.
Dupa ce s-a rumenit carnea, adaugati ceapa si caliti-o laolalta cu puiul cca. 1 minut, avand grija sa amestecati permanent. La rand vor urma ciupercile, pe care le veti inabusi aproximativ 5 minute (pana se mai evapora din apa ce o vor lasa), amestecand din cand in cand.
In acest moment, puteti adauga mugurii de bambus, ardeiul si morcovul, amestecati si lasati sa fiarba 2 minute, la foc mic.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!