Pui cu bambus si ciuperci, anca0308

Calorii:143.1 Grăsimi:6.9 Carbohidraţi:8 Proteine:12.1 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • piept de pui
  • ceapa
  • ardei rosu
  • morcov
  • urechi de lemn uscate
  • curry, sos de soia, vin alb, piper, sare

Mod de preparare

Odata ce ati taiat pieptul de pui cuburi, puneti-l intr-un bol.

Condimentati cu un praf de sare si de piper, adaugati sosul de soia, otetul balsamic si uleiul.

Amestecati bine, dupa care lasati carnea la marinat, minim 1 ora, la frigider.

Incingeti bine wok-ul in care veti pune puiul (impreuna cu marinata in care a stat), dupa care rumeniti carnea timp de 2-3 minute.

Dupa ce s-a rumenit carnea, adaugati ceapa si caliti-o laolalta cu puiul cca. 1 minut, avand grija sa amestecati permanent. La rand vor urma ciupercile, pe care le veti inabusi aproximativ 5 minute (pana se mai evapora din apa ce o vor lasa), amestecand din cand in cand.

In acest moment, puteti adauga mugurii de bambus, ardeiul si morcovul, amestecati si lasati sa fiarba 2 minute, la foc mic.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!