Pui cu legume in stil chinezesc, a la Gea
- 07 May 2010
- Pui cu legume in stil chinezesc, a la Gea
- Discuţie reteta culinara Pui cu legume in stil chinezesc, a la Gea
- pui, legume
Calorii: | 100.5 | Grăsimi: | 2.9 | Carbohidraţi: | 3.4 | Proteine: | 15.2 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 1160g piept de pui
- 85g gogosari
- 120g morcovi
- 100g ceapa
- 267g rosii
- 20g seminte de susan
- 20ml ulei de masline extravirgin
- 22g ardei iuti acri sau proaspeti
- 80g bulon rosii fara adaosuri
- 10g chimen (se poate si fara)
- 3g pudra chilli
- 100ml apa
Mod de preparare
Se taie carnea fasii subtiri, ceapa, ardeii, morcovii si gogosarii se taie fasii subtiri.
Se caleste in ulei carnea si ceapa, se adauga legumele taiate. Sosul de bulion se amesteca cu chilli si chimensi apa. Ulterior se adauga peste carne.
Se amesteca pana cand apa scade.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!