Pulpe de pui cu fasole verde
- 16 May 2011
- Pulpe de pui cu fasole verde
- Discuţie reteta culinara Pulpe de pui cu fasole verde
- carne, pui, pulpe, fasole, fasole verde, mancare
Calorii: | 93.2 | Grăsimi: | 3 | Carbohidraţi: | 3 | Proteine: | 14.1 | Fibre: | 1.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), pulpa de pui, carne macra, cruda, 990g
- Fasole verde congelata, Casa Taraneasca, 400g
- Suc de rosii, 976ml
- Marar, 50g
Mod de preparare
Se fierbe carnea de pui, se spala, apoi se introduce in cuptor, la foc mic, impreuna cu fasolea verde si 3 cani cu apa.
Dupa ce fasolea s-a inmuiat, se adauga sucul de rosii si se lasa la cuptor pana sunt bine facute ingredientele.
Dupa ce se scoate tava din cuptor, se adauga mararul.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!