Pulpe de pui cu fasole verde

Calorii:93.2 Grăsimi:3 Carbohidraţi:3 Proteine:14.1 Fibre:1.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), pulpa de pui, carne macra, cruda, 990g
  • Fasole verde congelata, Casa Taraneasca, 400g
  • Suc de rosii, 976ml
  • Marar, 50g

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pui, se spala, apoi se introduce in cuptor, la foc mic, impreuna cu fasolea verde si 3 cani cu apa.

Dupa ce fasolea s-a inmuiat, se adauga sucul de rosii si se lasa la cuptor pana sunt bine facute ingredientele.

Dupa ce se scoate tava din cuptor, se adauga mararul.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!