Quiche cu pangasius a la Raluca, varianta 2

Calorii:91.9 Grăsimi:4.7 Carbohidraţi:3.7 Proteine:8.2 Fibre:0.5

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 70 g ceapa verde
  • 60 g sparanghel
  • 160 g broccoli
  • 100 g conopida
  • 150 g rosii cherry
  • 230 g amestec macedonean bonduelle
  • 2 ou rata - 110 g
  • 2 oua gaina - 50 g
  • iaurt - 250 g
  • 4 triunghiuri branza hochland fitness
  • 420 g file pangasius
  • 100 g telemea
  • 10 g leustean

Mod de preparare

Ceapa si sparanghelul se taie rondele.

Rosiile se decojesc si se taie jumatati.

Se pun intr-o tigaie impreuna cu broccoli si conopida si se parpolesc pana cand broccoli si conopida devin moi. Se pun intr-un vas si se amesteca cu triunghiurile de branza si amestecul macedonean de legume.

Ouale se bat cu iaurtul.

Se potrivesc de sare si piper.

Se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu pestele fasii, in straturi.

Se adauga leusteanul tocat marunt.

Deasupra se pune telemeaua maruntita cu furculita si se da la cuptorul incins in prealabil.

Este gata in aproximativ 45 minute.

Mi-au iesit 1.52 kg de quiche.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!