Sarmalute de post in foi de vita

Calorii:152.3 Grăsimi:8.7 Carbohidraţi:16.6 Proteine:5.1 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

morcovi 500g
ceapa 1000g
patrunjel radacina 100g
patrunjel telina 200
orez 350g
ulei 200ml
bulion 200g
gris 30g

Mod de preparare

Se toaca ceapa foarte marunt, iar morcovii se dau pe razatoarea mica.

Se incinge uleiul si se caleste ceapa.

Cand se inmoaie ceapa se adauga morcovul si se calesc.

Se adauga orezul sic and incepe sa se mareasca bobul se dauga foarte putina apa si se lasa pe foc cateva minute.

Se opreste focul si se adauga verdeata toccata, bulionul, condimentele (mai putin piperul boabe, folie de dafin si vinul).

Se lasa sa se raceasca compozitia si apoi se fac sarmalute in foi de vita de vie care se pun la fiert.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!