Spaghete integrale cu sos de post, Andrada

Calorii:100.5 Grăsimi:1.3 Carbohidraţi:18.7 Proteine:3.9 Fibre:0.5

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Sos:

  • -ceapa verde-190 g
  • -usturoi-18 g
  • -ciuperci pleurotus-500 g
  • -pasta tomate -200 g
  • -suc lamaie-9 g
  • -balsamic-10 ml
  • -secretul gustului legume-8 g
  • -ulei Raza Soarelui-21 ml
  • -comdimente dupa gust

Spaghete integrale Fior di pasta 500g

  Produs finit=2265 g

Mod de preparare

Se calesc in ulei ceapa,usturoiul si ciupercile pana ciupercile isi lasa apa.

Se mai adauga putina apa(400 ml)si se lasa sa fiarba.

Adaugam Secretul gustului si pasta de tomate si amestecam incet din cand in cand pana se ingroase sosul.

Spre sfarsit adugam zeama de lamaie si otetul balsamic si apoi gustam sa vedem daca mai trebuie sare sau altceva.

Eu am mai pus patrunjel,busuioc,oregano si boia dulce si iute.

 Pastele se fierb separat dupa instructiunile de pa pachet.Eu le-am lasat al dente.

 Se adauga peste sos si se amesteca de cateva ori sa intre sosul bine in spaghete.

 Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!