Sufleu de conopida si fasole galbena, Jigodela

Calorii:131.7 Grăsimi:10.1 Carbohidraţi:5.5 Proteine:4.7 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 250 g conopida
  • 200 g pastai de fasole galbena
  • 2 oua
  • 50 g telemea
  • mirodenii dupa gust
  • 10 g unt
  • 10 g pesmet

Mod de preparare

Se fierb conopida si fasolea pana se inmoaie si se scurg bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet.

Se bat cele 2 oua si se amesteca bine cu telemeaua rasa.

Se pun legumele in tava, se pune amestecul de branza si oua peste ele si se niveleaza.

Se da tava la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos :)

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!