Supa de pui cu ou "Slabuta"
Calorii: | 24.6 | Grăsimi: | 0.7 | Carbohidraţi: | 1 | Proteine: | 3.4 | Fibre: | 0.3 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Apa plata, 2500ml
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, gatit, fiert, 180g
- Sare de/pentru masa, 6g
- Ardei gras verde, 125g
- Ciuperci champignon crude, 150g
- Ou de gaina, integral, 100g (2 bucati)
- Patrunjel, proaspat, 26g
- Ardei gras, dulce, rosu, congelat, tocat, nepreparat, 100g
Mod de preparare
- Intr-un castron mai maricel se pun la fiert 2500 ml apa.
- Cand apa da in clocot se adauga pieptul de pui fiert, ardei gras verde si ardei gras rosu, toate taiate cubulete.
- Tot atunci se adauga ciupercile taiate felii, se sareaza dupa gust.
- Se lasa sa fiarba la foc mic cam 35 minute.
- Inainte de final se da focul mai mare si se adauga in clocot ouale batute.
- Se amesteca bine, se presara patrunjel tocat si se stinge focul, se lasa castronul acoperit.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!