Tagliatelle cu ciuperci si sos alb
- 31 May 2011
- Tagliatelle cu ciuperci si sos alb
- Discuţie reteta culinara Tagliatelle cu ciuperci si sos alb
- sos, paste, ciuperci, tagliatelle
Calorii: | 155.8 | Grăsimi: | 9.2 | Carbohidraţi: | 10 | Proteine: | 8.1 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Ciuperci, 275g
- Tagliatelle, paste fainoase cu ou, Divella, 120g
- Unt 65%, Milli, 39g
- Cascaval, 166g
- Smantana 12% grasime, Albalact, 130g
- Lapte 1.5%, Zuzu, 200ml
Mod de preparare
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se calesc ciupercile tocate in 30 grame unt, se sareaza, se pipereaza; dupa ce apa lasata scade aproape total se iau de pe foc.
Se unge o tava cu restul de unt (eu am folosit o forma de chec), se adauga pastele, apoi ciupercile si, la final, un amestec obtinut din smantana, 100 g cascaval si lapte.
Se introduce tava in cuptorul incins la 180 grade.
Cu 5 minute inainte de a scoate tava, se presara restul de cascaval ras.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!