Tagliatelle cu ciuperci si sos alb

Calorii:155.8 Grăsimi:9.2 Carbohidraţi:10 Proteine:8.1 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Ciuperci, 275g
  • Tagliatelle, paste fainoase cu ou, Divella, 120g
  • Unt 65%, Milli, 39g
  • Cascaval, 166g
  • Smantana 12% grasime, Albalact, 130g
  • Lapte 1.5%, Zuzu, 200ml

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se calesc ciupercile tocate in 30 grame unt, se sareaza, se pipereaza; dupa ce apa lasata scade aproape total se iau de pe foc.

Se unge o tava cu restul de unt (eu am folosit o forma de chec), se adauga pastele, apoi ciupercile si, la final, un amestec obtinut din smantana, 100 g cascaval si lapte.

Se introduce tava in cuptorul incins la 180 grade.

Cu 5 minute inainte de a scoate tava, se presara restul de cascaval ras.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!