Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina
- 26 Jan 2011
- Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj
- Discuţie reteta culinara Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina
- pui, foietaj, ciuperci, tarta
Calorii: | 217.5 | Grăsimi: | 10.5 | Carbohidraţi: | 14.7 | Proteine: | 16 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Piept de pui fara piele 395 gr
- ciuperci champignion crude 209 gr
- ou de gaina 57 gr
- ceapa 39 gr
- iaurt0% 150 gr (in loc de smantana )
- marar 1 gr ardei gras verde 83gr
- foietaj 300 gr
- sare,piper , oregano dupa gust.
Mod de preparare
Puiul, ciupercile, ardeiul si ceapa se maruntesc si se calesc intr-o tigaie de teflon in proportie de 60%. Se adauga mararul si se condimenteaza.
Se rastoarna intr-un vas si se amesteca impreuna cu iaurtul ( am pus iaurt in loc de smantana) si oul.
Dupa ce sa dezghetat , foietajul se pune pe forma de tarta ( sau orice tava) si se intinde compozitia in forma.
Cuptorul trebuie sa fie incalzit cu 5 minute inainte.
Se baga la cuptor la foc mediu timp de 55 de minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!