Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina

Calorii:217.5 Grăsimi:10.5 Carbohidraţi:14.7 Proteine:16 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Piept de pui fara piele 395 gr
  • ciuperci champignion crude 209 gr
  • ou de gaina 57 gr
  • ceapa 39 gr
  • iaurt0% 150 gr (in loc de smantana )
  • marar 1 gr ardei gras verde 83gr
  • foietaj 300 gr
  • sare,piper , oregano dupa gust.

Mod de preparare

Puiul, ciupercile, ardeiul si ceapa se maruntesc si se calesc intr-o tigaie de teflon in proportie de 60%. Se adauga mararul si se condimenteaza.

Se rastoarna intr-un vas si se amesteca impreuna cu iaurtul ( am pus iaurt in loc de smantana) si oul.

Dupa ce sa dezghetat , foietajul se pune pe forma de tarta ( sau orice tava) si se intinde compozitia in forma.

Cuptorul trebuie sa fie incalzit cu 5 minute inainte.

Se baga la cuptor la foc mediu timp de 55 de minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!