Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz
- 27 Sep 2011
- Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz
- Discuţie reteta culinara Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz
- ovaz, terci
Calorii: | 94 | Grăsimi: | 2.1 | Carbohidraţi: | 15.5 | Proteine: | 3.5 | Fibre: | 4.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 10g de boabe de ovaz integrale, negatite, uscate
- 10g fulgi ovaz simplii
- 15 g amestec din parti egale de tarate de grau, psyillium, ovaz, seminte de in
- 100 ml apa incalzita usor
- scortisoara
Mod de preparare
Se lasa la frigider peste noapte 1 lingura de boabe de ovaz in apa rece. Dimineata se scurg de apa, ele fiind usor incoltite.
Apa caldute, nu fierbinte pt. va distruge bobul de ovaz incoltit, se adauga peste toate ingredientele.
Mai bun decat terciul de ovaz clasic pt. ca abunda in nutrienti ai bobului incoltit.
Se consuma cu iaurt simplu si/sau fructe
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!